2020 … L’any del màrqueting digital!

Un any difícil, això no cal dir-ho… però també el moment d’obrir els ulls a una nova realitat més enllà del comerç físic i tradicional.

Botigues tancades, horaris molt marcats, límits d’aforament, paciència a l’hora d’anar a fer compres presencials, limitació de mobilitat… No han posat les coses fàcils al petit comerç, ni a la restauració, ni a molts altres sectors.

A problemes… solucions!!

Ha estat el moment de buscar noves maneres d’arribar al consumidor. Els empresaris han vist com les noves tecnologies es convertien en les seves aliades: webs ben posicionades, botigues on line, xarxes socials, newsletters…

Benvinguts a l’era del màrqueting digital

I és que només hi ha una manera d’arribar als nostres clients si ells no poden arribar a tu: les noves tecnologies!

Estudi 33 amb tu aquest 2020…

Ens van confinar el mes de Març i vam pensar, com sempre fem, en positiu: aprofitarem per anar acabant projectes pendents i posar-nos al dia. Lluny d’això, el nostre ritme de treball es va disparar: no passava dia sense rebre trucada d’algú que ens havia trobat per Google, conegut a través de les xarxes o referenciat per algun altre client. Aquí va començar el nostre trepidant 2020: un any dur, però carregat de projectes, il·lusions i nous clients.

Benvingut 2021!

El comencem igual que l’hem acabat: treballant en allò que més ens agrada!

En llista de tasques per acabar i algunes per començar:

  • Webs informatives.
  • Shops on line.
  • Restyling de webs.
  • Portals web.
  • Edició de videos corporatius.

I un llarg etcètera

Ens posem a treballar des de… ja! Ens acompanyes? 😊

Feliç 2021!

Estudi 33 - Feliç 2021