News | Estudi 33

News

N-ice | Estudi 33
07/10/2019

N-ice

Avui et presentem un nou projecte d’Estudi 33: restyling de web, gestió de xarxes socials, blog corporatiu i campanya adwords per a N-ice Skating!

Una empresa pionera a nivell nacional proveïdora de pistes i tobogans de gel, tant sintètic com real.

Ells preparant ja la seva temporada forta: lloguer de pistes i tobogans arreu del territori nacional. Nosaltres, ajudant a que la seva veu arribi més lluny.

Taller Sant Feliu
14/09/2019

Taller Sant Feliu

Et presentem una nova web estrenada aquest estiu 2019: la web de Taller Sant Feliu.

Un taller diferent, descobreix tot el que et poden oferir a un sol click. Disposen de maquinària exclusiva per fer diagnòstics, són veritables experts en cotxes clàssics, apassionats del cotxe ralli de competició… molt més que un taller, el teu taller de confiança!

Logos Valldaro i Glass Barcelona | Estudi 33
22/08/2019

Logos Valldaro – Glass Barcelona

A Estudi 33 treballem la imatge i comunicació de l’empresa de principi a fi.

Avui et portem dos exemples de dos logotips acabats d’entregar al client. Dues propostes diferents, dues imatges corporatives fetes a mida de cada client.

Everest Costa Brava
14/08/2019

Everest Costa Brava

Everest Costa Brava, parc d’aventura a Platja d’Aro, compta amb una nova web.

Més fàcil navegació, més visual i amb tota la informació que necessites per programar la teva visita! Horaris, normativa, circuits, com arribar, promocions….

Una web en 3 idiomes i amb presència de xarxes socials de manera interactiva: pots fer-te seguidor, comentar, compartir… sense sortir de la pròpia web!

Hub Day Tarragona
31/07/2019

The Hub day: Disseny web + Newsletter corporativa

Avui toca presentar la web de Hub Day Port Tarragona.

Un esdeveniment únic! Una trobada empresarial anual enfocada al sector logístic que arriba a la seva tercera edició, de la mà de Port de Tarragona.

Per a l’ocasió necessitaven una pàgina web informativa on les empreses interessades en assistir trobessin informació bàsica sobre dates, localització, preus, imatges, sponsors, contacte…