News | Estudi 33

News

Estudi 33 | Inauguració Made in Italy
28/11/2019

Inauguració Made in Italy

Benvinguts a Made in Italy!

Una gran festa d’inauguració amb degustació d’un gran assortiment de pizzes elaborades per ells mateixos, amb l’autèntica recepta de la seva Itàlia natal.

Estudi 33 avui vol compartir amb tots vosaltres aquest gran projecte: disseny de logotip i imatge corporativa i personalització de local i cartes.

Estudi 33 | Xerrada IES Ridaura
23/11/2019

Xerrada IES Ridaura

El passat divendres 22 de Novembre vam anar de xerrada a l’IES Ridaura

Uns cent alumnes de 3er d’ESO tenien preparada una activitat molt interessant. I és que a la seva assignatura de matemàtiques estan treballant conceptes com la simetria, translació… d’una manera més dinàmica i motivadora: creant logotips!

Des d’Estudi 33 vam intervenir amb una xerrada/taller divertida i pràctica. Vam tenir l’oportunitat d’acostar als alumnes el món de la comunicació i compartir amb ells experiències, casos reals…

Estudi 33 | Inauguració pati Cor de Maria
12/11/2019

Inauguració nou pati escola Cor de Maria Sant Josep

El passat dissabte 9 de Novembre vam viure una gran festa, plena de llum i color: inauguració del nou pati de l’escola Cor de Maria Sant Josep, a Sant Feliu de Guíxols.

Un projecte que naixia d’una iniciativa de les mestres d’educació infantil i que ha acabat convertint el pati de l’escola en un espai minuciosament pensat, on tots i cadascun dels seus racons tenen el seu motiu de ser. Un pati que és un entorn lúdic i ara, a la vegada, també pedagògic.

Estudi 33 | 50 anys d'internet
29/10/2019

50 anys d’Internet

Avui dimarts 29 d’octubre de 2019 es compleix mig segle del primer missatge transmès per internet. Cinc lletres: L-O-G-I-N. Aquesta va ser la paraula que va utilitzar Leonard Kleinrock per a comunicar-se per la xarxa Arpanet.

Aquest enginyer d’Estats Units va dissenyar un sistema de transmissió d’informació i a l’altre costat, a uns 500 quilòmetres de distància, es trobava Charley Kine. Res de 5G, 4G, fibra òptica ni ADSL: entre els dos professors una xarxa de 50 Kilobytes per segon.

Publieco
19/10/2019

Publieco

Més projectes web acabats! I just a temps! Nova web de PubliEco

Entrant ja de ple a la campanya de Nadal 2019, PubliEco estrena pàgina web: Objectes personalitzats, Calendaris, Roba personalitzada, Lots de Nadal …I tot un món en publicitat a través de l’objecte.

Ara només queda que hi donis un cop d’ull. Un món en publicitat a www.publieco.com