Xarxes socials | Estudi 33

Gestió de xarxes socials

Estudi 33 gestiona les xarxes socials de la teva empresa: Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin…

 1. Elaborem un contingut atractiu i de qualitat, seguint la teva imatge corporativa.
 2. El publiquem a les xarxes socials.
 3. Fem seguiment del retorn de les publicacions: interaccions, comentaris…
 4. Responem a tots els missatges dels usuaris de manera ràpida i eficient.

Gestió de xarxes socials | Estudi 33

Sempre buscant la varietat en els continguts de les publicacions: missatges promocionals, informatius, campanyes, concursos…

Treballem en constant contacte amb tu per conèixer les novetats, promocions, etc que ofereix la teva empresa.

Milloraràs la teva presència a les xarxes socials: publicacions periòdiques, de qualitat i amb seguiment de resposta dels usuaris.

Així treballem a Estudi 33… en parlem?

Contacta amb Estudi 33

  Informació bàsica sobre el tractament de dades – Reglament (UE) 2016/679

  Estudi 33 informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionis omplint aquest formulari seran tractades per nosaltres com a responsable última d’aquesta web.

  La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és enviar-te les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius.

  En marcar la casella d’acceptació, estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades conforme a les finalitats d’aquest formulari descrites en la política de privacitat.

  Com a usuari i interessat t’informem que les dades que ens facilites seran guardades als servidors d’Estudi 33 (proveïdor d’email màrqueting), garantint l’empresa uns nivells de seguretat adequats (veure política de privacitat d’Estudi 33).

  Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a estudi@estudi33.net. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat.