Produccions àudiovisuals | Estudi 33

Produccions

Locucions i muntatges musicals

Estudi 33 s’encarrega de l’enregistrament i postproducció de textos publicitaris, informatius i narratius.

Falques radiofòniques, spots televisius, actes públics, contestadors automàtics, megafonies, documentals, desfilades, festes…

Disposem de veus masculines, femenines i infantils per locutar en català i castellà, amb correcta pronunciació i perfecta dicció. Possibilitat d’enregistrar també en altres idiomes : anglès, francès, alemany o rus.

Estudi 33 entrega la peça final en blanc –només veu- o amb muntatge musical, en funció de les necessitats del client. Pressupostos a mida per a cada projecte.

Aquí trobarás algunes mostres del banc de veus de què disposem. Tots els locutors s’adapten en termes d’idioma i registre.

Productora radiofònica

Estudi 33 produeix programes per encàrrec. L’objectiu: omplir una emissora de ràdio de contingut sense haver de disposar de material, de l’equip humà ni tan sols d’una idea.

Estudi 33 s’adapta a la línia d’estil d’acord amb la programació global de l’emissora i serveix a la carta espais amb contingut de tipus musical, gastronòmic, històric, turístic, esportiu, medi ambiental…

Estudi 33 s’adapta a la durada proposada i serveix un producte de qualitat, del qual s’encarrega de principi a fi: des de la idea inicial, passant pel guió, la locució i el muntatge musical.

Aquí trobarás mostres d’indicatius, promos i programes produïts per Estudi 33.