Bloc corporatiu | Estudi 33

Bloc corporatiu

El bloc és la secció autogestionable de la teva web, aquella on pots anar col·locant les informacions més immediates: notícies, novetats, promocions, curiositats…

És el teu contacte més directe i constant amb el visitant de la web.

Per què un bloc corporatiu?

 • Ajuda a fidelitzar els teus clients: ben promocionat, sempre a través de les xarxes socials, cada nou post arriba a milers d’usuaris que poden arribar a seguir-te si el contingut és prou interessant.
 • Molt important pel posicionament SEO! Posts de qualitat = mes tràfic a la web (visites) = guanyem puntuacions en el ranking dels buscadors
 • Augmenta la reputació de la teva marca, millora la imatge de la teva empresa i genera confiança entre els usuaris.
 • Et diferencia de la competència, et desmarca: dóna personalitat als teus posts!

Els posts són cosa nostra!

Estudi 33 s’encarrega de la gestió dels continguts dels posts: textos, imatges… no et preocupis de… gairebé res!

Sempre en constant contacte amb tu per conèixer les necessitats de la teva empresa, elaborem els continguts més adients i els redactem de manera atractiva.. tenim el ganxo que necessites!

Contacta amb nosaltres i et demostrarem com un bon bloc pot augmentar les visites a la teva web… i traduir-se en més ventes!

Contacta amb Estudi 33

  Informació bàsica sobre el tractament de dades – Reglament (UE) 2016/679

  Estudi 33 Comunicació i Màrqueting S.L. informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionis omplint aquest formulari seran tractades per nosaltres com a responsable última d’aquesta web.

  La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és enviar-te les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius.

  En marcar la casella d’acceptació, estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades conforme a les finalitats d’aquest formulari descrites en la política de privacitat.

  Com a usuari i interessat t’informem que les dades que ens facilites seran guardades als servidors d’Estudi 33 (proveïdor d’email màrqueting), garantint l’empresa uns nivells de seguretat adequats (veure política de privacitat d’Estudi 33).

  Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a estudi@estudi33.net. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat.