Posicionament | Estudi 33

Posicionament web

La teva web ben visible

Les webs creades per Estudi 33 estan dissenyades tenint sempre en ment la seva presència a internet. Google “premia” en les primeres posicions a les webs que compleixen certs requisits.

Coneixem quins són i programem les webs en funció dels mateixos. Així, les webs dels nostres clients estan creades amb una sèrie de codis i funcionalitats que faciliten el posicionament del lloc web a Google.

Estudi 33 millora el posicionament de la teva web
A millor posicionament, més visibilitat = més fàcil arribar al públic objectiu

Tot i així, si vols assegurar-te les primeres posicions en segons quins termes de recerca, Estudi 33 gestiona la promoció de la teva web dins d’internet. És el que es coneix com a SEO: Search Engine Optimization. També confecciona campanyes de màrqueting on line i Google Adwords.

Millora el posicionament de la teva web als buscadors, augmenta el número de visites i, per tant, l’èxit de la teva pàgina!

Posicionament web | Estudi 33

Ara pots aparèixer als primers resultats orgànics o naturals (sense fer pagaments per click o similars) dels principals buscadors, especialment Google.

Contacta amb nosaltres, t’expliquem com!

Contacta amb Estudi 33

  Informació bàsica sobre el tractament de dades – Reglament (UE) 2016/679

  Estudi 33 Comunicació i Màrqueting S.L. informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionis omplint aquest formulari seran tractades per nosaltres com a responsable última d’aquesta web.

  La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és enviar-te les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius.

  En marcar la casella d’acceptació, estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades conforme a les finalitats d’aquest formulari descrites en la política de privacitat.

  Com a usuari i interessat t’informem que les dades que ens facilites seran guardades als servidors d’Estudi 33 (proveïdor d’email màrqueting), garantint l’empresa uns nivells de seguretat adequats (veure política de privacitat d’Estudi 33).

  Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a estudi@estudi33.net. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat.