Posicionament | Estudi 33

Posicionament web

La teva web ben visible

Les webs creades per Estudi 33 estan dissenyades tenint sempre en ment la seva presència a internet. Google “premia” en les primeres posicions a les webs que compleixen certs requisits.

Coneixem quins són i programem les webs en funció dels mateixos. Així, les webs dels nostres clients estan creades amb una sèrie de codis i funcionalitats que faciliten el posicionament del lloc web a Google.

Estudi 33 millora el posicionament de la teva web

A millor posicionament, més visibilitat = més fàcil arribar al públic objectiu

Tot i així, si vols assegurar-te les primeres posicions en segons quins termes de recerca, Estudi 33 gestiona la promoció de la teva web dins d’internet. És el que es coneix com a SEO: Search Engine Optimization. També confecciona campanyes de màrqueting on line i Google Adwords.

Millora el posicionament de la teva web als buscadors, augmenta el número de visites i, per tant, l’èxit de la teva pàgina!

Posicionament web | Estudi 33

Ara pots aparèixer als primers resultats orgànics o naturals (sense fer pagaments per click o similars) dels principals buscadors, especialment Google.

Contacta amb nosaltres, t’expliquem com!    Informació bàsica sobre el tractament de dades - Reglament (UE) 2016/679
    Estudi 33 informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionis omplint aquest formulari seran tractats per la nostra empresa com a responsable última d'aquesta web | La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és enviar-te les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius | En marcar la casella d'acceptació, estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades conforme a les finalitats d'aquest formulari descrites en la política de privacitat | Com a usuari i interessat t'informem que les dades que ens facilites seran guardades als servidors d’Estudi 33 (proveïdor d'email màrqueting), garantint l'empresa uns nivells de seguretat adequats (veure política de privacitat d’Estudi 33) | Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a estudi@estudi33.net. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat.