Apps | Estudi 33

Disseny d’Apps

El màrqueting mòbil cada vegada més s’obre pas en les estratègies de màrqueting dels negocis, de manera que comptar amb una app pròpia és molt important per arribar als consumidors.

Les aplicacions cobren molta importància també al món de l’e-commerce, el mòbil es torna cada vegada més important a l’hora de la decisió de compra.

Els consumidors prefereixen accedir a Internet a través d’una aplicació, abans que des del navegador del seu smartphone. No només això, sinó que a més passen més temps en ella.

Estudi 33 - Disseny Apps

En definitiva, estem en una nova era de màrqueting on els usuaris cada vegada utilitzen més els dispositius mòbils, de manera que el màrqueting mòbil i les aplicacions pròpies són molt importants a l’hora d’elaborar una estratègia eficaç per al nostre negoci.

Estudi 33 dissenya l’app de la teva empresa i la introdueix dins dels principals mercats de descàrrega d’apps: Google Play i Apple Store.

Si desitjes més informació o rebre pressupost sense compromís, omple el següent formulari.

He llegit i accepto els termes i condicions de protecció de dades i política de privacitat.

(Atenció: Tots els camps són obligatoris)

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la teva navegació i preferències, entre altres tasques. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació Acceptar