Manteniment web | Estudi 33

Manteniment web

De la mateixa manera que tota botiga renova els seus aparadors, és també recomanable actualitzar la pàgina web mínim una o dues vegades l’any. Tot depèn de l’activitat que es promocioni: hi ha productes que canvien amb la temporada, altres no tenen tanta caducitat. Però, en qualsevol cas, si un client potencial visita la web dues o tres vegades i no hi veu canvis, possiblement no hi torni.

Estudi 33 s’encarrega del manteniment i actualització de continguts de la teva web
Demana pressupost sense compromís

Quins canvis puc fer a la meva web?

 • Modificació de seccions: afegir o treure seccions del menú i submenús.
 • Modificació de textos: variacions de preu, informacions, per què es corresponguin amb el que realment ofereixes. Possibilitat d’afegir idiomes nous a la web.
 • Modificació d’imatges: noves fotos, més atractives, més actuals! Ens les pots enviar o les venim a fer nosaltres!Manteniment web | Estudi 33

Estudi 33 s’encarrega del manteniment de l’espai web, amb dues modalitats:

 • Manteniment mensual: amb una quota mensual fixa i única el client té garantida l’actualització constant de la teva web
 • Manteniment puntual: es pressuposta un preu en funció de la modificació puntual a realitzar.
Contacta amb Estudi 33

  Informació bàsica sobre el tractament de dades – Reglament (UE) 2016/679

  Estudi 33 Comunicació i Màrqueting S.L. informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionis omplint aquest formulari seran tractades per nosaltres com a responsable última d’aquesta web.

  La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és enviar-te les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius.

  En marcar la casella d’acceptació, estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades conforme a les finalitats d’aquest formulari descrites en la política de privacitat.

  Com a usuari i interessat t’informem que les dades que ens facilites seran guardades als servidors d’Estudi 33 (proveïdor d’email màrqueting), garantint l’empresa uns nivells de seguretat adequats (veure política de privacitat d’Estudi 33).

  Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a estudi@estudi33.net. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat.