Dominis i Hosting | Estudi 33

Gestió Dominis i Hosting

Per poder disposar d’un espai web propi cal registrar prèviament un domini i associar-hi un allotjament o hosting, que ens permetrà disposar de l’espai necessari per a la web, així com pels correus electrònics que es creïn.

Estudi 33 s’encarrega registrar el domini que el client desitja: .com, .es, .net, .org, .cat, etc….

Així mateix, ofereix la contractació d’un hosting associat al seu domini. Estudi 33 disposa de servidor dedicat i ofereix l’espai que cada client necessita d’acord amb les característiques de la seva web.

El servei de gestió de domini i allotjament inclou la creació dels comptes de correu electrònic que el client consideri oportunes, així com les actualitzacions de servidor i programari web necessàries per garantir que la seva web sigui sempre visible en tots els navegadors i dispositius i evitar problemes de seguretat dins del servidor.

Domini i Allotjament són dos conceptes que el client contracta anualment. Aquest import inclou el servei tècnic i la resolució de possibles problemes que puguin sorgir amb el servidor.

Estudi 33 contacta amb el client quan s’acosta la data de renovació i fa el tràmit si així ho desitja. D’aquesta manera, el client no s’ha de preocupar de fer cap gestió.

Estudi 33 ofereix domini + hosting + correus electrònics il·limitats (gestió inclosa)
des de 80€ anuals

Demana pressupost sense compromís. Respondrem en breu

He llegit i accepto els termes i condicions de protecció de dades i política de privacitat.

(Atenció: Tots els camps són obligatoris)

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la teva navegació i preferències, entre altres tasques. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació Acceptar