Dominis i Hosting | Estudi 33

Gestió Dominis i Hosting

El primer pas abans de dissenyar tota web: registrar un domini i associar-hi un allotjament o hosting, que ens permetrà disposar de l’espai necessari per a la web, així com pels correus electrònics que es creïn.

Registre de domini

Busquem el domini/s que necessites i el registrem, sempre a nom del client: .com.es.net.org.cat, .info

Dominis | Estudi 33

Contractació de hosting

Disposem de servidors propis i oferim a cada client l’espai que necessita d’acord amb les característiques de la seva web.

El nostre servei de hosting va molt més enllà. Inclou, pel mateix preu:

 • La creació dels comptes de correu electrònic que el client necessiti, sense límit.
 • Les actualitzacions de servidor i programari web necessàries per garantir que la web sigui sempre visible en tots els navegadors i dispositius i evitar problemes de seguretat dins del servidor.
 • Assistència tècnica, tots els dies, a totes hores. Som rere el telèfon per a tu.
 • Assistència en la configuració de correus electrònics: tens problemes en configurar el compte en un nou dispositiu? Has oblidat la contrasenya o la vols canviar? T’ajudem al l’instant.

Hosting | Estudi 33

Certificat SSL

Tots els hostings contractats amb Estudi 33 compten amb el seu certificat SSL, un document electrònic que verifica la identitat de la teva empresa i serveix per donar seguretat al visitant de la pàgina web, una manera de dir als teus clients que el lloc és autèntic, real i fiable per ingressar dades personals.

Avantatges del certificat SSL

 • Seguretat: protegeix la informació durant el procés d’intercanvi de dades entre dos dispositius, les dades de caràcter personal i evita que un tercer pugui robar aquesta informació de caràcter privat.
 • Confiança: una pàgina web amb un certificat SSL genera una major confiança en l’usuari, ja que aquest, en identificar el cadenat verd, sap que és una web segura .
 • SEO: Google considera un factor per a la millora del rànquing el fet que una pàgina web posseeixi aquest certificat. Per tant, és recomanable comptar amb aquest certificat si es vol obtenir un millor posicionament a Google.

Certificat SSL | Estudi 33

Estudi 33 contacta amb el client quan s’acosta la data de renovació i fa el tràmit si així ho desitja. D’aquesta manera, el client no s’ha de preocupar de fer cap gestió.

Estudi 33 ofereix: Domini + Hosting amb SSL + Correus electrònics il·limitats (gestió inclosa).
Demana pressupost sense compromís. Respondrem en breu.

Contacta amb Estudi 33

  Informació bàsica sobre el tractament de dades – Reglament (UE) 2016/679

  Estudi 33 Comunicació i Màrqueting S.L. informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionis omplint aquest formulari seran tractades per nosaltres com a responsable última d’aquesta web.

  La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és enviar-te les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius.

  En marcar la casella d’acceptació, estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades conforme a les finalitats d’aquest formulari descrites en la política de privacitat.

  Com a usuari i interessat t’informem que les dades que ens facilites seran guardades als servidors d’Estudi 33 (proveïdor d’email màrqueting), garantint l’empresa uns nivells de seguretat adequats (veure política de privacitat d’Estudi 33).

  Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a estudi@estudi33.net. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat.