Newsletter | Estudi 33

Newsletter corporativa

Informa als teus clients o clients potencials de qualsevol novetat a la teva empresa: nous productes o serveis, promocions especials, informació d’interès….

Com? D’una manera dinàmica i directa.

Estudi 33 presenta un servei imprescindible en tot màrqueting on-line: la creació i difusió de newsletters.

Uns butlletins informatius que inclouen el missatge que vols fer arribar als teus clients potencials: novetats, ofertes, promocions, recordatoris, esdeveniments… i poder-los dirigir així a la teva pàgina web. Sempre dissenyats d’acord amb la teva imatge corporativa, sota una distribució visual i atractiva i amb enllaç a la web de la teva empresa.

Estudi 33 dissenya i gestiona el contingut i enviament de les teves newsletters,
mensuals o quinzenals, en base a una tarifa plana.
Sense costos addicionals. Sense sorpreses.

Demana pressupost sense compromís. Respondrem en breu

Avantatges?

Molts. Aquí en tens alguns:

  1. Aconsegueixes una base de dades de clients potencials interessats en els teus productes o serveis.
  2. Mantens un contacte directe amb tots ells, aconseguint presència de la marca.
  3. Comptes amb el valor afegit de serietat i confiança que aporta el fet d’enviar newsletters de manera periòdica.
  4. Promociones allò que t’interessa de manera directa i efectiva, enviant una newsletter amb un únic missatge, clar i directe.
  5. Dirigeixes el tràfic de visitants cap a la teva pàgina web. A través dels enllaços de la newsletter, el visitant és dirigit a la teva web corporativa.

Newsletter | Estudi 33    Informació bàsica sobre el tractament de dades - Reglament (UE) 2016/679
    Estudi 33 informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionis omplint aquest formulari seran tractats per la nostra empresa com a responsable última d'aquesta web | La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és enviar-te les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius | En marcar la casella d'acceptació, estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades conforme a les finalitats d'aquest formulari descrites en la política de privacitat | Com a usuari i interessat t'informem que les dades que ens facilites seran guardades als servidors d’Estudi 33 (proveïdor d'email màrqueting), garantint l'empresa uns nivells de seguretat adequats (veure política de privacitat d’Estudi 33) | Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a estudi@estudi33.net. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat.