Newsletter | Estudi 33

Newsletter corporativa

Informa als teus clients o clients potencials de qualsevol novetat a la teva empresa: nous productes o serveis, promocions especials, informació d’interès….

Com? D’una manera dinàmica i directa.

Estudi 33 presenta un servei imprescindible en tot màrqueting on-line: la creació i difusió de newsletters.

Uns butlletins informatius que inclouen el missatge que vols fer arribar als teus clients potencials: novetats, ofertes, promocions, recordatoris, esdeveniments… i poder-los dirigir així a la teva pàgina web. Sempre dissenyats d’acord amb la teva imatge corporativa, sota una distribució visual i atractiva i amb enllaç a la web de la teva empresa.

Estudi 33 dissenya i gestiona el contingut i enviament de les teves newsletters,
mensuals o quinzenals, en base a una tarifa plana.
Sense costos addicionals. Sense sorpreses.

Demana pressupost sense compromís. Respondrem en breu

Avantatges?

Molts. Aquí en tens alguns:

 1. Aconsegueixes una base de dades de clients potencials interessats en els teus productes o serveis.
 2. Mantens un contacte directe amb tots ells, aconseguint presència de la marca.
 3. Comptes amb el valor afegit de serietat i confiança que aporta el fet d’enviar newsletters de manera periòdica.
 4. Promociones allò que t’interessa de manera directa i efectiva, enviant una newsletter amb un únic missatge, clar i directe.
 5. Dirigeixes el tràfic de visitants cap a la teva pàgina web. A través dels enllaços de la newsletter, el visitant és dirigit a la teva web corporativa.

Newsletter | Estudi 33

Contacta amb Estudi 33

  Informació bàsica sobre el tractament de dades – Reglament (UE) 2016/679

  Estudi 33 Comunicació i Màrqueting S.L. informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionis omplint aquest formulari seran tractades per nosaltres com a responsable última d’aquesta web.

  La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és enviar-te les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius.

  En marcar la casella d’acceptació, estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades conforme a les finalitats d’aquest formulari descrites en la política de privacitat.

  Com a usuari i interessat t’informem que les dades que ens facilites seran guardades als servidors d’Estudi 33 (proveïdor d’email màrqueting), garantint l’empresa uns nivells de seguretat adequats (veure política de privacitat d’Estudi 33).

  Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a estudi@estudi33.net. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat.