Web corporativa | Estudi 33

Web corporativa

Sovint la web és el primer contacte que té el client amb l’empresa. Moltes vegades el client ja és habitual però busca dins la web novetats, ofertes, informació…

Per això cal cuidar el seu aspecte, disseny i continguts, i anar-lo renovant, perquè és un aparador virtual.

Per què una web tingui èxit cal que sigui atractiva visualment. Però cal anar més enllà, distribuir els continguts de manera que sigui fàcil i ràpid trobar la informació.

Estudi 33 crea dissenys d’acord amb la imatge corporativa del client.

Disseny web | Estudi 33

Per què una web d’Estudi 33?

 • Tots els nostres dissenys són responsive, la nova generació en pàgines web. Espais web que poden ser visualitzats des de qualsevol dispositiu: ordinadors, smartphones o tablets. Un únic disseny que s’adapta a tots els formats i mides de pantalla i que a més millora el SEO, és a dir, el posicionament web.
 • Totes les nostres webs tenen un disseny personalitzat i una distribució de continguts en funció de les necessitats del client.
 • La teva web complirà amb la normativa! De política de cookies i de política de privacitat i protecció de dades. Tranquil·litat assegurada.
 • No et preocupis de res! Ens encarreguem, si tu vols i sense cost addicional, d’estructurar la teva web: distribució de seccions, textos, imatges… No et compliquis!
Vols veure una mostra?
Visita el nostre portfolio

Com treballem?

 1. Analitzem el negoci, necessitats, públic objectiu.
 2. Estructurem l’espai web segons el què es vol oferir: distribució de seccions i continguts.
 3. Dissenyem el web d’acord amb l’estructura pactada amb el client i la seva imatge corporativa: logotip, colors…
 4. Introduïm els continguts: si el client no en facilita, Estudi 33 s’encarrega d’omplir les seccions amb textos i imatges.

Sempre amb contacte directe amb el client, qui té l’última paraula.

Més de 15 anys treballant en el disseny web ens avalen

I el nostre portfolio de clients satisfets, també. Si vols que ens coneixem, escoltem el teu projecte i t’oferim la nostra visió, no dubtis en contactar.

Contacta amb Estudi 33

  Informació bàsica sobre el tractament de dades – Reglament (UE) 2016/679

  Estudi 33 informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionis omplint aquest formulari seran tractades per nosaltres com a responsable última d’aquesta web.

  La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és enviar-te les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius.

  En marcar la casella d’acceptació, estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades conforme a les finalitats d’aquest formulari descrites en la política de privacitat.

  Com a usuari i interessat t’informem que les dades que ens facilites seran guardades als servidors d’Estudi 33 (proveïdor d’email màrqueting), garantint l’empresa uns nivells de seguretat adequats (veure política de privacitat d’Estudi 33).

  Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a estudi@estudi33.net. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat.