Clínica dental Doctor López de Calatayud

Clínica Dental dr. López de Calatayud ja té nova web!

Ja sabeu que ens agrada estar en contacte constant amb tots els nostres clients per poder oferir sempre les millors opcions per als seus espais web. Per això recomanem anar actualitzant els dissenys i continguts web: es millora la imatge, sí, però també el posicionament.

Avui us presentem el nou disseny web del Dr. López de Calatayud: un canvi d’imatge corporativa amb una web moderna, atractiva i molt visual. Predomina la imatge però té un munt de continguts interessants!

Com sempre, totalment responsive: s’adapta a qualsevol mida de pantalla i navegador.

Amb una pàgina de presentació totalment dinàmica: amb un sol cop d’ull pots veure tot el què l’equip de professionals et pot oferir. I si vols més informació… dedica una estona a navegar a través del menú superior, amb una extensa varietat de continguts: tractaments, serveis, informacions d’interès, blog…

Sí! Incorporem una secció blog autogestionable on publicar periòdicament articles: conferències, seminaris, promocions, casos clínics… sempre tenint molt presents les xarxes socials: tots els articles es poden compartir, fins i tot per Whatsapp!

Esperem que us agradi!

www.lopezdecalatayud.com

Dr. López de Calatayud