FP Baix Empordà

Gran projecte, gran iniciativa, feliços de participar en aquesta proposta tan necessària i, ara més que mai, útil!

Ja fa uns mesos que a Estudi 33 vam rebre un encàrrec ben especial: crear una pàgina web que presentés de manera clara i directa l’oferta de cicles de formació professional que es poden estudiar al Baix Empordà.

I així va néixer FP Baix Empordà

Els instituts d’FP de La Bisbal d’EmpordàPalafrugellPalamósTorroella de Montgrí i Sant Feliu de Guíxols presenten més d’una vintena de cicles de grau mig i superior ben a prop teu.

Benvingut a www.fpbaixemporda.com

Una web on trobaràs informació detallada del què t’interessa saber de cada cicle, dels centres on pots cursar els teus estudis, de com arribar a cadascun dels instituts, les notícies actualitzades, les xarxes socials integrades…

Sí, sí, també xarxes socials! Estudi 33 gestiona les xarxes oficials, Instagram i Facebook per estar al dia de tot el què t’interessa: xerrades, portes obertes, informacions sobre els cicles, sortides professionals….

I molt més! Gestió de newsletters, presentacions, canal You Tube, elaboració de vídeos corporatius…

FP Baix Empordà vol ajudar-te a triar el millor camí i a Estudi 33 anem de la seva mà!

Des d’Estudi 33 volem agrair la confiança que els cinc centres i els seus professionals han dipositat en nosaltres. Un projecte ambiciós, divertit i molt gratificant.

FP Baix Empordà: El teu futur professional en bones mans

FP Baix Empordà

FP Baix Empordà