Jornada Reconeixement Empreses Socialment Responsables

El passat dijous 16 de novembre va tenir lloc la tercera edició de la Jornada de Reconeixement d’Empreses Socialment Responsables del Baix Empordà, una iniciativa que neix de la voluntat de posar en valor les bones pràctiques de les empreses de la comarca.

L’objectiu: evidenciar activitats que estiguin alineades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible i l’Agenda 2030.

Organitzada pel Consell Comarcal del Baix Empordà, juntament amb la Xarxa Comarcal Tècnica de Promoció Econòmica del Baix Empordà, va tenir com a escenari principal el teatre La Gorga de Palamós.

Per ell van desfilar 38 empreses del Baix Empordà reconegudes per les seves bones pràctiques, autoritats dels ajuntaments corresponents i representació del Consell Comarcal.

Estudi 33 a càrrec de la presentació de l’acte

Tot un luxe compartir un matí envoltats de talent i saber fer, d’empreses que treballen per aconseguir un futur equitatiu, inclusiu i sostenible.

Moltes gràcies a l’equip de promoció econòmica del Consell Comarcal per confiar-nos la conducció de la jornada i… enhorabona a totes les empreses guardonades!