La Marquesina – Xarxes socials

Si tens un negoci, saps que és important estar present a les xarxes socials. Però no sempre es té temps per a tot.

Si treballes de cara al públic, pots rebre crítiques i comentaris als principals portals turístics, com ara Tripadvisor, Booking o al buscador Google. Cal saber gestionar bé les respostes, tant si el client dóna una bona puntuació com si no és així.

A Estudi 33 estem especialitzats en gestionar les xarxes socials dels nostres clients, així com l’atenció al client a portals com Tripadvisor o Google.

La Eli i en Xavi de La Marquesina confien en nosaltres: Estudi 33 s’encarrega del manteniment de la pàgina web de La Marquesina, així com de les xarxes socials i gestió dels portals Tripadvisor i Google.

Com treballem?

  • Contacte directe amb el client, visites constants per conèixer les seves novetats, productes o serveis a promocionar, idear concursos, fer fotografies…
  • Responem a tots els missatges dels clients en menys de 48 hores laborables, sempre en contacte amb la gerència per informar de l’evolució de les valoracions i comentaris.
  • Inserim dins la web del client la “caixa facebook”: un plugin totalment interactiu que permet veure les últimes publicacions al facebook oficial des de la mateixa web, fins i tot es pot compartir, fer m’agrada… molt interessant!

Si vols més informació, contacta amb nosaltres. El teu negoci present a les xarxes, donant una bona imatge. Ho agrairan els teus clients.

Et deixem els enllaços facebook, Tripadvisor i Google de La Marquesina:

Xarxes socials La Marquesina