Presentació Fem Salt

Un nou projecte de comunicació integral entregat, en marxa i funcionant!

En plena època Covid rebíem un encàrrec ben especial: la Federació Unió d’Empresaris de Salt volia engegar una nova etapa: més dinàmica, més propera, més interactiva. I així va ser com va néixer la campanya “Creixem amb tu”.

Mesos d’esforç i dedicació que van culminar el passat dijous 8 de Juliol amb la presentació oficial de la nova etapa de la Federació.

El Museu de l’Aigua va acollir una bona representació del teixit comercial de la vil·la, autoritats del municipi i de la Diputació de Girona així com mitjans de comunicació, que van poder conèixer de primera mà la campanya “Creixem amb tu”.

Una campanya basada en tres pilars fonamentals: portal web informatiu, xarxes socials oficials i video promocional.

Portal web: www.femsalt.org. Una web informativa visual, intuïtiva, de fàcil navegació, on hi tenen presència tots els associats amb una pàgina dedicada. Inclou mapa interactiu amb marcadors de tots els comerços, informació sobre el municipi, l’entitat, com fer-se soci i contacte directe amb la Federació.

Xarxes socials: Instagram i Facebook actualitzats amb informació sobre l’entitat, els seus associats, noticies, projectes…

Video promocional: enregistrat el mes de Juny de 2021, amb una petita protagonista molt especial.

El desenvolupament del projecte: disseny web, xarxes socials i video corporatiu, a càrrec d’Estudi 33 Comunicació & Màrqueting.

Amb tot, una nova etapa engegada amb molta il·lusió.

Volem agrair la confiança dipositada per l’entitat en la nostra feina, les nostres recomanacions i enfocament de la campanya. Feliços d’haver creat un gran equip. I això no s’acaba aquí… no ens perdis la pista!

Fem Salt | Estudi 33