Presentació FP Baix Empordà

El passat divendres 14 de maig va tenir lloc al Teatre Mundial de La Bisbal d’Empordà la presentació oficial del projecte FP Baix Empordà. Un tret de sortida que arriba amb un any de retràs, després que la pandèmia obligués a cancel·lar l’acte programat el març de 2020 al Consell Comarcal del Baix Empordà.

Estudi 33 a càrrec de la presentació de l’acte, gestió de newsletters a convidats i coordinació de mitjans de comunicació convocats.

Després d’un any de rodatge, FP Baix Empordà ha fet la seva presentació amb un aforament limitat, amb totes les mesures preventives covid pertinents, convidant membres de la comunitat educativa, consistoris, entitats i associacions de comerciants.

Estudi 33 | Presentació FP Baix Empordà | Maig 2021

A la taula presencial, els membres de cadascun dels instituts implicats en el projecte: Frederic Martí (Institut Baix Empordà), Sònia Sureda (Institut La Bisbal), Susanna Santamaria (Institut Montgrí), Sílvia Vila (Institut Palamós) i Núria Malagón (Institut Sant Feliu de Guíxols). Com a coodinadora, Carme Palahí, prospectora de FP del Baix i Alt Empordà i Vanessa Gómez d’Estudi 33 Comunicació a la moderació.

Estudi 33 | Presentació FP Baix Empordà

L’ordre del dia

  • Introducció al projecte, els seus objectius, les seves actuacions-.
  • Presentació de portal web com a eix central de projecte.
  • Altres actuacions: revista informativa i plaques d’agraïment a les empreses.
  • Per últim, entrega simbòlica de les primeres plaques per part dels cinc centres.

L’equip de FP Baix Empordà i Estudi 33 volem agrair sincerament la col·laboració dels alumnes del cicle de jardineria i floristeria d’institut La Bisbal, encarregats de l’ornamentació d’escenari, a Xevi Codolà, encarregat de filmar i fotografiar els millors moments, així com la presència a tots els assistents i als mitjans de comunicació convocats per l’ocasió.

I seguim centrats en promocionar un projecte que hem vist néixer, créixer i amb el qual seguim gaudint dia a dia treballant per fer-lo arribar encara més lluny.