Inauguració nou pati escola Cor de Maria Sant Josep

El passat dissabte 9 de Novembre vam viure una gran festa, plena de llum i color: inauguració del nou pati de l’escola Cor de Maria Sant Josep, a Sant Feliu de Guíxols.

Un projecte que naixia d’una iniciativa de les mestres d’educació infantil i que ha acabat convertint el pati de l’escola en un espai minuciosament pensat, on tots i cadascun dels seus racons tenen el seu motiu de ser. Un pati que és un entorn lúdic i ara, a la vegada, també pedagògic.

I què millor per transmetre a tothom la importància d’aquest projecte que obrir portes en un dia festiu amb una programació de luxe: xocolatada, pinta cares, talles de robòtica i manualitats, racó d’anglès i un gran sorteig fi de festa amb un munt de premis d’establiments col·laboradors.

Tot un orgull per Estudi 33 donar tret de sortida a aquesta nova etapa amb la gestió del seu esdeveniment de presentació.

En aquesta ocasió Estudi 33 s’ha encarregat de:

  • Disseny, impressió i distribució de pòsters promocionals a mida DinA3.
  • Gestió de publicitat a mitjans radiofònics.
  • Preparació d’esdeveniment: timing i guió.
  • Contacte amb tots els establiments col·laboradors/ patrocinadors de la festa.
  • Conducció i presentació de l’esdeveniment.
  • Entrevistes a personal i alumnes del centre.

Tot un èxit d’assistència i un matí rodat. No podem demanar més.

Agrair a l’equip directiu del centre la confiança depositada en Estudi 33 i a tots els establiments col·laboradors i assistents la vostra participació. Un gran matí envoltats de gran persones: una bona feina feta!